ONLINE FOODMALA'S SERVICE

ONLINE FOODMALA'S SERVICE Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 710 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Online Foodmala's service. Meer weten? Ontdek meer

27 mrt 2022 om 18:19 Het eten was top!!! De nr.1 voor serieus lekkere supreme-saoto, nasi, bami en roti. Ik dank jullie hartelijk!
27 mrt 2022 om 0:03 Bezorging duurde wel lang, maar het eten daarin tegen is altijd heerlijk!!
24 mrt 2022 om 21:32 Eten was niet vers en opgewarmd in de magnetron, waardoor het vlees volledig was verschroeid.
23 mrt 2022 om 22:08 Eten was heerlijk
16 mrt 2022 om 21:20 Erg verrast! Normaal zet ik geen beoordeling maar dit is wel de moeite waard. Basmati rijst in de nasi en lekkere smaak en grote porties. Best wel spijt dat ik geen fooi heb gegeven maar hier ga ik snel weer bestellen. Vaak :)
16 mrt 2022 om 10:28 Eten was iets later bezorgd. Eten was gelukkig nog goed warm. Alleen het vlees was minder vergeleken met eerdere bestellingen. Eten was verder heerlijk. Tip: komkommers horen niet zo zout te zin maar zoet zuur.
15 mrt 2022 om 19:44 1e keer hier besteld , veel te laat bezorgd , helaas Eten was koud de soep had door de tas gelekt waardoor er nog een halvebak bouilon was en door de rotti was gelekt zo jammer dit
15 mrt 2022 om 1:46 Veel te laat bezorgd, niet eens een excuus. Eten was dus lauw. Smaak was redelijk, als het goed op temperatuur was, zou ik 5 sterren geven
13 mrt 2022 om 10:01 We zijn blij dat jullie weer in Ypenburg bezorgen. Alles is heerlijk, maar die moksie alesie blijft favoriet bij ons!
12 mrt 2022 om 23:57 Super lekker gegeten!( hadden roti kip besteld?
12 mrt 2022 om 21:18 Het eten was heerlijk. vriendelijke bezorger
11 mrt 2022 om 18:40 Heerlijk en lekker warm